Website OntwerpWebsite ontwerp

Naast de INKA Zorgeloos pakketten maken wij websites voor starters, kleine ondernemingen en particulieren. Wij kunnen websites al realiseren voor kleine bedragen met een vanaf prijs van € 249,-

Basis website:
een basis website bestaat uit 4 pagina’s met tekst en afbeeldingen. u kunt dan denken aan de pagina’s; home, over ons, een product pagina en natuurlijk een contact pagina met uw gegevens.

Inventarisatie:
Graag komen wij erachter wie u bent en wat uw doel is met de website. Wilt u een blog bij houden omdat u gedichten schrijft, een product/verkoop website opzetten met uw eigen product, een bedrijfspagina waar u verteld over uw bedrijf, of toch nog een stap groter een webshop starten. In dit gesprek kijken wij ook wat voor soort template daarbij past en kunnen wij u een aantal voorstellen doen. Templates zijn veelal gratis maar wilt u een website met meer opties dan is vaak een betaalde variant beter geschikt.

De start:
Mocht u al een websitedomein hebben dan kunnen wij gelijk starten met het opzetten van de website. Eventueel kunnen wij ook een gewenst domein laten registreren en hosting (waar uw website draait op een server) regelen of eventueel een verhuizing in gang zetten mocht u niet bij uw huidige hostingprovider willen blijven.

Stap 2:
Als uw hosting en domeinnaam geregeld zijn kunnen we de basis installatie van WordPress uitvoeren. en mocht u al een keuze hebben gemaakt voor een template deze installeren. en uw huisstijl toepassen. (heeft u ook hulp nodig bij uw huisstijl ook hierin kunnen wij u ondersteunen)

Stap 3:
Het vullen van de website. In het eerste gesprek hebben we ook al deels besproken wat er ongeveer op de website moet komen. Dit kunnen we dan langzaam gaan verwerken en zo komt er dan een website tot stand. We spreken een bepaald punt af waarop de website live moet gaan.

Aanvullingen:
U kunt het basis website pakket uitbreiden met een webshop of extra pagina’s hier aan zit wel een meerprijs.
Graag adviseren wij u een onderhoudscontract voor 2x per jaar bij dat wij voor u de updates en storingen oplossen (50 euro per jaar)
Wilt u nadat wij tot een datum gekomen zijn en de website live is nog wijzigingen aanbrengen op de website gebeurt dit op nacalculatie.
Wij rekenen een kilometer vergoeding buiten Bodegraven-Reeuwijk of buiten Goeree Overflakkee van € 0,60 per km enkele reis
Alle genoemde prijzen op deze pagina gelden inclusief BTW.